Healings Massage

Anne Højer MASSAGE © 2010  

  HEALINGSMASSAGE 

Wellness for krop, sind og sjæl

Hvad er healingsmassage?

Healingsmassage er en kombination af massage og healing, en blid, respektfuld og nærværende helkropsmassage med lange, rolige, dybtgående strøg.

Ind imellem hviler mine hænderne stille og omsorgsfuldt på forskellige steder af kroppen som trænger til ekstra opmærksomhed og healing.

Under massagen, ligger du trygt og godt dækket til med kun den del af kroppen, der masseres, afdækket.

Vi snakker normalt ikke undervejs, så du har mulighed for at fordybe dig i stilheden, mærke de stemninger, der måtte komme - eller blot lukke øjnene, slappe af og tage imod. Opleve et frikvarter fra hverdagen hvor det kun drejer sig om dig.

Hvordan opleves healingsmassagen

De fleste som modtager healingsmassage oplever en dyb og behagelig afspænding og afslapning både mentalt og fysisk. En oplevelse af at få mere kontakt til kroppen og bedre jordforbindelse og dermed klarere tanker. Være mere tilstede i Nu'et. De føler sige mere hele og afbalancerede.

En healingsmassage kan også støtte dig i at gå på opdagelse i dig selv, og have tid til at mærke dine egne stemninger, finde ind til din indre stilhed og få kontakt til krop, sind og sjæl.

Mange oplever at hvile mere i sig selv efter massagen og får mere ro i sindet, energi og overskud i hverdagen, så stress og sygdom forebygges eller heales.

En session afsluttes

Efter massagen får du lov at ligge og hvile et øjeblik så sind og krop har mulighed for at optage healingen og massagen. Jeg vækker dig blidt, og hvis du har brug for det, afrunder vi med en kort samtale.

Hvornår healingsmassage?

Når du trænger til afspænding

Når du trænger til ro og tid til dig selv                                        

Når du føler dig stresset

Når du trænger til mere energi

Når du vil forkæle dig selv

Som "vedligeholdelse" af krop og sjæl

Når du trænger til stilhed for alle tankerne

Når du vil forandringen

 Anne Højer • 51 23 16 01 • AnneHoejer@gmail.com

RO - NÆRVÆR - DYB HVILE

Afslapning

Afspænding

Afstresning

Balance

Energi

Forandring

Forkælelse

Frikvarter

Glæde

Harmoni

Healing

Massage

Nærvær

Omsorg

Overskud

Ro i sindet

Stilhed

Tid til kun dig

Velvære

"Jeg glæder mig til at støtte dig i din udvikling, give dig et frirum, hvor du kan nyde det, slappe af og lade op"

" ..en massage der gjorde hel - jeg kom ned i kroppen, den blide langsomme hastighed gjorde at jeg kunne fordybe mig. Meget afslappende og givende, og fyldt med ro og energi bagefter"

"...det er så skønt at ligge der og modtage, og lade tankerne flyve, eller måske falde lidt i søvn, uden at snakke under vejs i massagen. Og så "vågne op" og undre sig over hvor tiden blev af. Virkelig et frikvarter fra dagligdagens mange krav, og tiden er kun min. Giver så god en energi bagefter."